حسين هاتفي فارمد ادامه داد: تيمچه صرافيان فارس، بازار قديم بوشهر، قلعه تاريخي چالشتر چهارمحال و بختياري، بازار قديم کاشان، بازارچه قديمي بيرجند، بناي تاريخي، بازار قديمي موتاب خانه همدان و بناي تاريخي آب انبار پلور تفرش از جمله اين بناها هستند.
وي با اشاره به اينکه تا به امروز بخشي از اين اعتبارات به معاونتهاي هنرهاي سنتي و صنايعدستي استانهاي مورد نظر ابلاغ شده است، اظهار داشت: تا مدتي ديگر مابقي اعتبارات تخصيص يافته نيز ابلاغ ميشود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور تصريح کرد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي براي سال آينده برنامههاي ويژهاي را در اين بخش دنبال ميکند که برپايي مناسبتر و با برنامهريزي بهتر براي نمايشگاههاي صنايعدستي در داخل و خارج از کشور بخشي از اين برنامهها را تشکيل ميدهد.
هاتفي با بيان اينکه در سال آينده اتحاديهها و تعاونيهاي صنايعدستي در الويت برپايي نمايشگاههاي داخلي هستند، گفت: اين اقدام به منظور رشد فعاليت اتحاديهها و تعاونيهاي صنايعدستي و استفاده از توان آنها در بخش نمايشگاهي برگزار ميشود.
وي در ادامه اظهار داشت: همچنين در سطح نمايشگاههاي خارج از کشور نيز در صورت تأمين 50 درصد از هزينههاي حضور هنرمندان و برپايي نمايشگاه از محل اعتبارات استاني، 50 درصد از فضاي غرفهها به استانهاي مورد نظر اختصاص مييابد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي با تأکيد بر اينکه سال آينده براي بخش هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور سال پر کاري خواهد بود، ادامه داد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي ارتباط خوبي را در سال جاري با نمايندگان مجلس شوراي اسلامي آغاز کرده است و سبب ساز آشنايي مناسب مسئولان اين بخش با هنرهاي سنتي و صنايعدستي شده است.
حسين هاتفي فارمد افزود: معاونتهاي هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور تا پايان سال بايد يک پروژه توجيهي به منظور معرفي و آشنايي با صنايعدستي استان خود را تهيه کرده تا توسط رياست سازمان ميراث فرهنگي در اختيار نمايندگان مجلس قرار گيرد.
وي خاطرنشان کرد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور برنامههاي ويژههاي براي برپايي نمايشگاه ملي روز جهاني صنايعدستي سال آينده دارد و طبق برنامهريزيهاي انجام شده تا به امروز استان تهران گزينه اول براي برپايي اين نمايشگاه است.111/
انتهای پیام/